'Unleash your own potential'

Wat is een energiebehandeling?

Energie behandelingen voor de 1 hocus pocus, voor de ander een feit. Of je er nou in gelooft of niet, een energie behandeling werkt altijd.

Het is moeilijk uit te leggen wat healing nou precies doet, maar ik ga het toch proberen.

Als eerste, het hele universum is energie, net als geluid trilt de energie om ons heen.nOok onze cellen vibreren op een bepaalde frequentie. Door ziekte of slechte emoties kunnen onze cellen op een andere frequentie gaan trillen.
Hierdoor ontstaat er een disharmonie en raken cellen beschadigd

Masaru emoto heeft een onderzoek gedaan naar het effect van geluid op water. Het water werd een bepaalde tijd blootgesteld aan bepaalde geluiden en emoties en daarna werd het ingevroren zodat er kristallen zichtbaar waren. Het water wat met liefde en klassieke muziek werd in gestraald vormde hele en prachtige kristallen, het water wat met harde muziek en negatieve emoties werd ingestraald had vervormde kristallen en kristallen die stuk waren.
Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water, negatieve emoties hebben hetzelfde effect op ons cellulaire lichaamsvocht.

Afbeeldingsresultaat voor masaru emoto pictures

Iemand die de hele dag negatieve emoties heeft, depressie, zich niet goed genoeg voelt veranderd dus onbewust zijn lichaam. Er ontstaan blokkades in de energie stroom en onze cellen gaan op een lager niveau vibreren.

Met een energie behandeling herstellen wij de energie in het lichaam die uit balans is geraakt.
We voeden het lichaam met positieve hogere trillingen, met liefde. Hierdoor herstellen beschadigde cellen en brengen we weer harmonie terug. Een energie behandeling geeft meer energie, haalt blokkades weg, verminderd pijn en stress en helpt mee aan een gezonder lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *