'Unleash your own potential'

Over Florescere

Mijn naam is Marin Cromberge – Van den Akker, en ik ben geboren in Leiden op 12 juli 1984 en ik noem mijzelf een healing-medium.

Ik heb altijd de aanwezigheid van meerdere gidsen gevoeld en op bepaalde momenten gedurende langere tijd in mijn leven gezien, maar dit niet altijd bewust geweten. Doordat ik altijd gevoelig ben geweest voor sferen en de gevoelens van anderen was het regelmatig lastig te plaatsen waar bepaalde gevoelens vandaan kwamen. Het heeft ook lang geduurd eer ik goed begreep welke gevoelens van mij waren en welke van anderen. Het voelde geheel hetzelfde voor mij.

Eigenlijk ben ik altijd sinds jongs af aan zeer geinteresseerd geweest in het spirituele en paranormale. Vanaf mijn 8ste levensjaar ben ik hier al mee bezig om dat te onderzoeken in de breedste zin van het woord. Zo heb ik diverse geloofsstromingen onderzocht waaronder ook de natuurreligie. Hoe het godsdienstige, spirituele en paranormale in alle vormen elkaar raken blijft mij als mens boeien. Juist door mijn hooggevoeligheid in mijn gaven en mijn nieuwsgierigheid hiernaar maar ook naar hoe mensen in elkaar zitten ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ben ik echt aan de slag gegaan met mijn spiritualiteit en het verder ontdekken van mijn gaven door oefening en cursussen. Zo steeds dieper komend in mijn eigen denk- en gevoelsprocessen en Zijn steeds meer lerend hoe dit voor mij werkt in samenwerking met mijn gaven. Door dit proces van diepe introspectie heb ik een zeer intensieve healingperiode meegemaakt. Tijdens deze periode is zelfs mijn 15 jaar lange chronische schouderpijn tot een minimum gereduceerd! En heb ik geleerd wat van mij is, en wat van een ander! Maar vooral hoe healing en mediumschap voor mij werken en wat het kan brengen voor anderen; heling, kracht, en het bevrijden van jouw kracht en potentie op welk vlak jij dat maar wenst!

Naast dat ik blijf investeren in mijn spirituele ontwikkeling en het zuiver blijven als healing-medium wil ik middels mijn vaardigheden als healing-medium samen met mijn gidsen en engelen graag anderen begeleiden op hun pad tot heelwording. Daarom ben ik Florescere gestart.

een portret van enerzijds mijn ziel en een combinatie van diverse gidsen waar ik mee werk

Waarom noem ik mij een healing-medium? Doordat ik werk met helende energie die komt vanuit de andere kant welke (ook) jouw eigen helend vermogen van het lichaam weer aan het werk zet, en tegelijkertijd contact heb met mijn gidsen en/of engelen middels een bepaalde mate van trance doe ik 2 dingen in een. Daarom voel en noem ik mij niet een healer of medium maar ben ik een healing-medium.

Samen met mijn gidsen en engelen wens ik jou veel liefde en licht toe en hoop ik jou te verwelkomen in de praktijkruimte. Of je nu jong, oud, bekend met het spirituele bent of niet, dichtbij of ver weg woont.

Warme groet,
Marin