'Unleash your own potential'

Maancirkel

Wat is een maancirkel?

Een maancirkel is een maan(d)elijkse bijeenkomst met eenzelfde groep vrouwen die samen komen om te verbinden met de maan, haar cyclus, elkaar en de vrouwenkracht. Waar zusterschap een belangrijk ingrediĆ«nt is. Waar kwetsbaarheid en het uiten van emoties niet als een zwakte worden gezien. Een plaats waar vrouwen samen delen wat hun bezig houdt en innerlijk werkdoen. Door de bijeenkomsten van een cirkel vrouwen af te stemmen op de maancyclus, worden we eraan herinnerd dat we daarmee verbonden zijn en dat bekrachtigt ons, als vrouw. 

De maan doorloopt elke maan (periode van nieuwe maan tot volle maan tot donkere maan) een cyclus maar ook gedurende het jaar doorloopt de maan een cyclus welke past bij de natuur en de tijd van het jaar. De periode rond nieuwe maan is verbonden met de energie van nieuw begin, plannen maken en intenties zetten. Een mooi moment om innerlijk werk te doen en steeds met nieuwe bewuste blik op wat jij belangrijk vindt, de volgende maand in te gaan tot de volgende maan. 

Wat ga je doen?

Maancirkels kunnen gezien worden als een magische plek, waarin kracht en wijsheid ontstaat vanuit o.a. gezamenlijk innerlijk werk.Het is mijn intentie om de vrouwen die deelnemen aan de Maancirkel een veilige plaats te bieden om zich bezig te houden met dit innerlijk werk.  

Aangezien deelname aan een maancirkel bijdraagt aan een bewuster leven, meer in harmonie met de cyclus van de maan en de seizoenen, kun jij meer in jouw kracht komen te staan. 

Je kunt tijdens de maancirkel werken met je eigen intentie qua groei of onderwerp in jouw leven. De vrouwen in de cirkel helpen je, spiegelen je, net als de kracht van de maancyclus. Iedere vrouw doorloopt haar eigen (groei)traject. We respecteren elkaar en elkaars keuzes plus we geven steun zonder oordeel. Een plaats om je te ontspannen en weer op te laden.


We zullen werken met (maan)rituelen, healing, begeleide meditaties, creatieve dingen, dans en nog veel meer. 

Praktische informatie

Ik organiseer voor 2023 een besloten Nieuwe Maancirkel waarbij wij steeds rond nieuwe maan samen zullen komen. Een maancirkel duurt 2,5 – 3 uur en bestaat uit diverse rituelen en onderdelen. 

Daarnaast zal er een open maan cirkel gestart worden. Je hoeft dan niet elke keer te komen. Zo kun jij proeven of dit wat is voor jou. Of je dat langere tijd wilt doen om het zusterschap te gaan ervaren, of zo kun jij af en toe een komen kijken.

Kies wat past bij jouw ontwikkeling, tijdsindeling, eigen wensen en gevoel.

Gesloten Nieuwe Maancirkel
Dieper kennismaken met de ziel en de elementen/kwadranten/richtingen in de maan en de natuur om met de cycli van de maan en de natuur en ritme van het leven een breder contact te kunnen maken. We treden dat gedeelte van het jaar ook naar binnen dus het is mooi dat in onszelf te ontdekken. 

De eerste vrijdag na Nieuwe Maan
Van 19.30-22.30 uur, inloop mogelijk vanaf 19.15 uur

  • 18 aug
  • 15 sept
  • 6 okt
  • 17 nov
  • 15 dec
  • ZA 13 jan

Kosten voor het deelnemen tijdens deze periode van de maancyclus 2023 is 180 EUR. 

Open (nieuwe) Maan cirkel
Hier kun je komen kennismaken met de locatie, de sfeer, de basisritueel, jezelf opladen en genieten.

De geplande data voor 2023 zijn:

18 aug (avond van 19.30-22.30 uur – valt bij 1 avond gesloten cirkel)

15 sept (avond van 19.30-22.30 – wanneer je intentie hebt definitief aan te sluiten gesloten cirkel)

16 dec (ochtend 10.00-12.30)


Kosten voor deelname aan een open cirkel is 35 EUR per keer.

Heb je interesse gekregen?

Geef je op via onderstaand formulier dan maken we kennis en ontvang je vooraf op het gesprek het kader per mail. Dit alles om een veilige ruimte te creeren voor iedereen die aanwezig is. 

    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.