'Unleash your own potential'

Healing Inzicht Therapie

Healing Inzicht Therapie is door mij ontworpen om een ieder met wat voor problemen dan ook fysiek of emotioneel te helpen. Dit zijn vaak lastige en problemen. Soms zijn ze niet ‘belangrijk’ in de reguliere zorg, maar bezorgen ze jou wel ongemak. Of soms ben je uitbehandeld in de reguliere zorg maar heb je nog wel hulp en handvaten nodig. En ook tijdens behandelingen in de reguliere zorg is het een goed idee om die zorg te combineren met alternatieve holistische hulp om jouw energiesysteem ook te ondersteunen.

Ik spreek over hulp, ondersteunen en begeleiden want in mijn ogen is er maar 1 persoon die jou kan helen of voor heelwording in jezelf kan zorgen en dat ben jij! Zodra jij je niet meer afhankelijk opstelt, jouw verantwoordelijkheid kunt pakken dan leef jij weer naar het potentieel dat er in jou zit. Niemand bepaalt dat potentieel, alleen jij. Dus bevrijdt die en leef!

Wanneer je ervoor kiest om te werken aan jouw heelwording dan creëer je een levensverandering. Op de volgende pagina’s leg ik stapsgewijs uit wat Healing Inzicht Therapie, verkort ook wel HIT, is.

Wat is HIT?

Healing Inzicht Therapie is een levensveranderende therapie waarbij je gedurende een vooraf bepaalde periode met mij aan het werk gaat. Wij gaan dan samen werken aan dat waar jij een verandering wilt! Dit kan op de volgende gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal of levensvraagstuk.

Tijdens deze periode komen we meerdere keren samen en werken op verschillende manieren aan jouw vraagstuk tot heelwording. In de sessies wordt met name Healing met (Trance) Mediumschap gecombineerd. Deze combinatie heeft een sterk effect op mensen omdat er tegelijk op energieniveau een schoning plaatsvind, maar er kan ook gesprek gevoerd worden met de ‘persoon’ van de andere kant die hulp biedt. Zo krijg je tevens direct antwoord en uitleg op je vragen (zoals bijvoorbeeld waarom heb ik deze ziekte?).

Ook worden er oefeningen gechanneld passend bij jou op dat moment en voor dat vraagstuk. Die oefeningen worden dan in het consult gelijk gedaan en soms krijg je er ook huiswerk van mee. Want ja er is nu eenmaal maar een persoon die jou kan helen, jijzelf. Dus moet jij aan het werk, en helpen en ondersteunen mijn gidsen en ik jou graag.

Het is wel hard werken zo’n periode aan jezelf maar je ontvangt veel steun en liefde en hulp van mijzelf en tijdens de sessies zal je ook de liefdevolle energie en aanmoediging van de gidsen, engelen en elven voelen.

Soms dan wordt er tijdens consulten niet alleen gebruik gemaakt van healing en mediumschap. Soms leggen we samen de tarot, soms als afsluiter een orakelkaart, soms doen we een NLP-oefening of een fysieke, dansende meditatie of oefening, soms dan praten we alleen maar en voelt dat goed, soms dan zijn we stil en healen we alleen, soms dan zijn we in samenzijn stil, soms dan… tja wat er mag komen eigenlijk dat doen we. Er is geen vaste omlijning wat we doen, wanneer we wat doen, of vast patroon. Alleen overgave naar de energie dat er komt wat er moet komen voor jou op dat moment. Vertrouwen in de energie, in jou zelf dat is alles wat je mee hoeft te brengen naar een consult. Mocht je die vertrouwen in jezelf eerst nog niet zo voelen bij de beginnende consulten neem dan maar het vertrouwen in mij mee. En zo meebewegend op de golven van de energie werken we aan jou levensverandering, verminderen we jouw pijn.

Wat is Healing?

Let op: Healing is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!
Er worden geen diagnoses gesteld.

Het menselijk lichaam bestaat uit en is omgeven door een energieveld, het zogenaamd aura of elektromagnetisch uitstralingsveld (ook wel bekend als je eigen ruimte), opgebouwd uit verschillende subtiele lagen (de aura-lagen) met elk een eigen functie.De uitstralende energie van jouw aura staat in verbinding met het fysiek lichaam via de chakra’s, die elk op hun beurt gekoppeld zijn aan organen en meridianen.

De toestand van deze dynamische energiebalans bepaalt onze fysieke gezondheid, het mentale, emotionele en spiritueel welbehagen.

Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden. Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal: onverwerkte emoties en ervaringen, trauma’s, vastgeroeste patronen of denkbeelden, opgehoopte stress, en nog veel meer.

Een healing houdt in dat jouw energieveld wordt geschoond van oude energie en/of blokkades.

Omdat ik heilig geloof in de holistische aanpak ga ik er daarom vanuit dat alle klachten of blokkades ontstaan door een disharmonie in het verstand en/of het hart en/of ego vs ziel en/of combinaties van deze zaken waardoor diverse klachten dus via het werken met het energieveld kunnen verminderen.

Healing kan voor eigenlijk elke ziekte en/of chronische pijnen en/of emotionele issues worden toegepast. Over het algemeen is alles geschikt om (ondersteunend) te laten behandelen met een healing. Echter healing is nooit een vervanging van de reguliere zorg en elke klacht zal ook daar behandeld moeten worden of zijn geweest.

Tijdens een healing mag je rustig liggen op een tafel en zal er ontspannende muziek gedraaid worden, de kleding kan gewoon aanblijven. Er wordt tijdens de healing gewerkt op fysiek, mentaal, emotioneel, ziels- en wezensniveau. Dit maakt dat er op diverse niveaus aan klachten of blokkades kan worden gewerkt. Op deze manier wordt de oorzaak van de klacht of blokkade achterhaald en bij de kern aangepakt, zodat niet alleen het gevolg ervan wordt bestreden, maar de feitelijke oorzaak.

Mijn handen zullen zich in jouw aura (jouw energieveld) en / of op jouw lichaam bevinden. Ik maak contact met jouw energieveld, ziel en wezen en werk samen met mijn gidsen, engelen en elven aan de klacht of blokkade ten einde deze zo goed mogelijk in samenwerking met jou te verhelpen.

Het eindresultaat van behandelingen is tevens in grote mate afhankelijk van jouw eigen verantwoordelijkheid om acties of aanpassingen te maken en iets met de opgedane kennis en ervaring te doen. De combinatie van het energiewerk en jouw eigen inzet levert het optimale eindresultaat op.

Je zult je na een healing in de regel sterker, krachtiger, energieker, rustiger, en ontspanner voelen dan ervoor.

Wat is Mediumschap?

Let op: Healing is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!
Er worden geen diagnoses gesteld.

Mediumschap houdt in dat ik mijzelf compleet beschikbaar stel als een portaal voor de energie en wezens zonder lichaam aanwezig aan de ‘andere’ kant. Hierdoor word ik een medium; een middel; een portaal tussen hier en daar. Vanuit mijn gave, ervaring, opleiding en mijn jarenlange samenwerking met mijn gidsen, engelen, en een aantal andere wezens weet ik met wie ik contact maak.

Vaak wordt mediumschap gekoppeld aan overledenen. Maar dat hoeft niet, en dat is ook niet waar ik mij in specialiseer. Ik heb mij toegelegd om het medium  (kanaal) te zijn van mijn gidsen, veel verschillende engelen, de elven. Dit is  niet limitief hoor! Vaak komen er ook andere zuivere wezens door (gescreend door mijn gidsen J ) zoals bijvoorbeeld natuurwezens die toezichthouden op een gebied van de Aarde, of dieren van mensen waar ik mee werk, gidsen van jou als client of ook soms een overledene.

Ik ben als medium in staat om mijn energie bewust te verhogen en mij daardoor af te stemmen op, net zoals het afstemmen op een radio of televisie zender, dezelfde frequentie als mijn zielengroep, mijn gidsen, en onder andere de (Aarts)engelen waar ik mee werk. Er is dan sprake van een bewuste actieve communicatie tussen mij, het medium, en een gids, een engel, of in wat er voor jou van belang is ‘langs komt’. Je hebt doordat ere en actieve communicatie is direct contact met hen. Dus ik vertaal niets, je hebt een gesprek met dat lichtwezen.  Hier kun je dan een gesprek mee voeren zoals je dat ook met ieder ander doet. Hierdoor ervaar je een pure connectie tussen hier en daar. Er zit namelijk geen vertaalslag tussen van mij.

Dit wordt als zeer warm, liefdevol, bijzonder en vooral intens mooi ervaren. Juist omdat je gewoon kunt zeggen en vragen wat jij wilt. Ze geven antwoord, ook al weten ze dat je het al weet, of vraag je 100 maal hetzelfde…het is goed. Geen veroordeling, alleen warmte en liefde.

Plaatje uit het boek ‘Licht op de Aura’ van Barbara Ann Brennon

Wanneer je dit toe laat tijdens een healing krijg je via een uitleg van hun al zeer veel inzicht in het onderwerp waarvoor je komt. Maar ze weten ook dat wij als mens graag ook nog vragen willen stellen of verduidelijking of meer directe voorbeelden willen en dus geven ze je alle ruimte om jouw vragen op jouw manier te stellen. Zo kom je echt tot een antwoord. Het wordt je niet opgelegd, ze geven je alle keuzevrijheid die er is. Het is namelijk belangrijk dat je niet afhankelijk van hun, mij, ons wordt om verder te gaan in je leven. Ze geven je graag dat duwtje in de rug, die uitleg, dat begrip in volle liefde.

Hopelijk is mijn vorm van mediumschap zo iets helderder voor jou en mogen wij, ik en de wezens waarmee ik werk, jou binnenkort ontmoeten.

Hoe verloopt HIT?

Let op: Mediumschap is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!
Er worden geen diagnoses gesteld.

Soms zit je met een brandende vraag of een dilemma, of heb je ronduit ergens hulp bij nodig. Of heb je rondzwervende klachten, ben je uitbehandeld, loop je in de reguliere zorg en wil je graag ondersteuning tijdens je helingstraject? Dit kan prima met behulp van een intensief traject waarbij we gedurende een langere periode intensief samen zullen werken aan jouw levensverandering. Mocht je liever je niet willen vast leggen voor een langere periode dan kun je ook losse consulten boeken. Let echter op dat er dan geen intensieve begeleiding op afroep bijhoort en dat de ervaring leert dat de verandering niet zo snel werkt als losse consulten. Je breekt namelijk makkelijker door barrieres heen die tijdens je levensverandering in het begin van de verandering op je pad komen eerder door. Middels de holischtische kijk werkt energie van jou, je klachten, je gedrag overal in door. Ook in je omgeving waarin je kiest te zijn, je kiest bepaald gedrag te vertonen. En ook daar wil je door heen! Dan pas werkt healing samen met de antwoorden gekregen via het mediumschapsgedeelte pas echt door.

Door tot bloei te komen bevrijden wij ons eigen potentieel.

Ik creëer, als dat nodig is, aan het begin middels een trance mediumschapsessie, reading of tarotlegging helderheid over de situatie of vraag.

Daarnaast gebruik ik verschillende (coaching)technieken en trance mediumschap tijdens de healing om met jou aan jouw blokkade of vraag te werken (o.a. middels NLP, Byron Kate, enneagram, tarot, geleide visualisaties, E.F.T., systemisch werk, emotionele of fysieke helende reis, hara en wezenssterwerk, etc.) waarbij ik steeds gebruik blijf maken van mijn mediamieke helderheid (voelen, weten en zien), maar ook indien het nodig is of naar voren komt via trance mediumschap gechannelde oefeningen die speciaal op jouw energiesysteem en vraag zijn afgestemd.

Na de behandeling praten we nog even na, kun je nog vragen stellen over wat er is gebeurd, en maken we een nieuwe afspraak.

Met behulp van al deze middelen wordt inzicht gecreëerd voor en door jou in jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen, situaties en jouw gedrag maar ook het effect ervan op jou en jouw lichaam. Heling dient op alle niveaus (of in elk geval op de juiste niveaus) plaats te vinden. Balans op elk niveau én tussen de holistische niveaus onderling is nodig om heel te zijn of te worden. Je kunt jouw kracht weer hervinden! Deze werkwijze helpt jou om de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen te herkennen en die zo te veranderen dat ze jouw potentieel tot bloei kunnen brengen. Hierdoor word je in staat gesteld om jouw eigen leven de sturing te geven zoals jij dat wenst! Daardoor heb jij jouw levensverandering te pakken, jouw doel.

Wanneer HIT?

Let op: Healing Inzicht therapie is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!

Er worden geen diagnoses gesteld.

Ik zie spoken, help!!

Ken je dat? Je krijgt slecht nieuws over je gezondheid. Een vermoedelijke diagnose. Geen zekerheid. Het kan eenmalig zijn maar ook terugkeren ens je voor de rest van je leven plagen. De artsen weten het niet zeker. Dan weet jij het al helemaal niet zeker.

Hoe ga jij met die onzekerheid om? Welke strategie hanteer jij als je een bericht krijgt die je eigenlijk niet had willen horen?

– Kop in het zand steken door te doen alsof het niet bestaat?

– google op zijn kop zetten door alle wetenschappelijke informatie op te zoeken

– google op zijn kop zetten en alle verhalen (incl de horror) verhalen lezen.

– compleet in paniek raken, slecht slapen maar ook niet weten hoe nu verder

– vul zelf in….

Wanneer je tegenvallend nieuws hebt en je compleet van slag bent wees voorzichtig met het invullen. Vul nooit in, niet voor voor anderen maar ook niet voor jezelf. Want voor je het weet heb jij je eigen monster op de muur gecreëerd.

Herken je dit en zie je geregeld dit monster op de muur maar weet je niet meer hoe je van dit monster af komt.

In de praktijk onderzoek ik samen met jou de bron van het monster.

Hoe ziet hij eruit?

Wanneer is hij ontstaan?

Welke invloed heeft hij op je?

En uiteraard gaan we dit monster transformeren. Transformeren doe je onder mijn begeleiding met hulpt van de gidsen, elven en engelen waardoor het in een veilige omgeving plaatsvindt.

Diepgaande verandering ga jij teweeg brengen en hierdoor ga je andere keuzes maken dan je voorheen maakte.

Je gaat anders naar jezelf kijken

Jezelf gaat je anders voelen dan je hiervoor deed.

Ik heb er ontzettend veel zin in en wacht op het moment dat jij er klaar voor bent om jouw leven te veranderen!

Heb je niet zo zeer een monster maar zo ontzettend veel pijn? Dan is dat jouw monster…. Ook hiermee kan ik helpen. We zoeken dan de ontspanning op zodat jij hiermee de pijn kunt gaan verlichten.

Waarvoor HIT toepassen?

Let op: Healing Inzicht therapie is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!

Er worden geen diagnoses gesteld.

Healing Inzicht Therapie kan eigenlijk op alles toegepast worden. Zit jij ergens mee waar je aan wilt werken? Wat is jouw monster? Heb je fysieke klachten, onverklaarbaar, uitbehandeld? Of zijn er meer levensthema’s waar je mee worstelt? Zoek je een manier om verlichting te krijgen in de klachten van jouw ziekte? Zoek je pijnverlichting middels ontspanning?

Kom uit dat dal waar je zit, kom weer in de flow, geef je leven verandering, ga de kant op waar jij heen wilt!

Om je een idee te geven waar je HIT-trajecten of reeksen van sessies voor kunt gebruiken geef ik een aantal voorbeelden hier onder. Deze voorbeelden zijn niet limitatief. Trekt deze site, ik, of de uitleg jou aan of raakt het iets in je?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vragen via de mail om te kijken of ik iets voor je zou kunnen betekenen.

Healing Inzicht Therapie kan voor eigenlijk elke ziekte en/of chronische pijnen worden toegepast, denk hierbij aan:

 • Hoofdpijn
 • Prikkelbaar Darm Syndroom
 • Whiplash
 • Vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Stress
 • Nek-, rug- en schouderklachten
 • Ronddwalende kwaaltjes en pijntjes
 • Onverklaarbare klachten
 • Fybromilagy

Healing Inzicht Therapie kan ook voor verlichting van pijn worden toegepast door o.a. gebruik te maken van diverse op jou afgestemde ontspanningstechnieken. Eventueel gecombineerd met het leren van Kundalini Reiki zodat je jouw eigen helende kunde van jouw lichaam op kunt helpen starten op elk gewenst moment ter ondersteuning voor jezelf.

Healing Inzicht Therapie kan ook voor levensvragen of emotionele onderwerpen worden toegepast, denk hierbij aan:

 • Onzekerheid en minderwaardigheids
 • Hoogsensitiviteit
 • Zelfliefde
 • Eigen kracht
 • Vinden van de liefde
 • Werk
 • Wat is mijn doel in dit leven?
 • Snel huilen
 • Rouwverwerking

Healing Inzicht Therapie kan ook voor intuïtieve, paranormale of spirituele onderwerpen en persoonlijke vraagstukken worden toegepast, denk hierbij aan:

 • Leren gronden
 • Hoogsensitiviteit
 • Gevoeligheid voor andermans gevoelens
 • Ontwikkelen van intuitie
 • Leren omgaan met intuitie
 • ‘Afsluiten’ van paranormale gave
 • Opschonen van energiesysteem
 • Zwangerschap en energiewerk (indaling, ontvangst, kennismaken)
 • Koorden schonen en oplossen
 • Vorige levens

Wanneer je een consult boekt bij mij lees dan de algemene voorwaarden voor een goed beeld van wat je kunt verwachten en waar jouw eigen verantwoordelijkheden liggen.

Trajecten

Let op: Healing Inzicht therapie is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!
Er worden geen diagnoses gesteld.

Healing Inzicht Therapie werkt het beste via een traject. In een traject komen we zeer geregeld bij elkaar, sta ik stand-by voor elk probleem (gerelateerd aan waar wij aan werken) om hier per direct elke keer een doorbraak in te realiseren, en werken we aan een doel die we samen vooraf bepalen. Zo breek jij snel door in jouw nieuwe leven, is jouw monster snel geslecht. Sta jij weer in je kracht en bepaal jij waar je leven heen gaat en hoe jij met de dingen des levens om gaat.

Het werk dat ik doe met mijn gidsen, engelen en elven ligt vooral gericht op zielsverandering, op de diepere lagen van ons wezen en persoonlijkheid hier op Aarde. Deze diepere lagen bereik je niet in een keer. We praten dan over gewoontes die we ons al tientallen jaren eigen hebben gemaakt. Problemen waar we al lang mee worstelen.

Zodra je dat hebt aangepakt kom je wel op de mooiste verandering van je leven, je voelt je echt bevrijd!

Er zijn 3 soorten trajecten en ze bestaan grofweg uit de volgende zaken:

3 maanden (intensief) 6 maanden (meest gekozen) 12 maanden (duurzame verankering)
Kennismaking Kennismaking Kennismaking
Verdiepend doelstellend gesprek Verdiepend doelstellend gesprek Verdiepend doelstellend gesprek
7  ‘live’ sessies (gem. 1,5 u/p/consult) 11 ‘live’ sessies (gem. 1,5 u/p/consult) 19 sessies (gem. 1,5 u/p/consult)
1 skype sessie (gem. 1 uur per keer) 2 skype sessies (gem. 1 uur per keer)
Stand-by via app / mail Stand-by via app/mail Stand-by via app/mail
Telefonische terugbel bij noodzaak Telefonische terugbel bij noodzaak
1 afstandshealing na 3 maanden
Richtprijs 600 EUR Richtprijs 1000 EUR Richtprijs 2000 EUR

Natuurlijk kun je ook natuurlijk altijd een HIT consult los of in een reeks boeken zonder dat je een traject aangaat.

Dit gebeurt vaak als je een onderhoud wilt doen, of gewoon ontspannen, of als extra behandeling tussendoor wilt hebben.

Kennismaken

Ga naar tarieven

Let op: Healing Inzicht therapie is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!
Er worden geen diagnoses gesteld. Lees voor het boeken altijd de algemene voorwaarden door.

Als je al zo ver bent gekomen met het lezen van de pagina’s dan triggert het iets bij je. Je kijkt niet voor niets hiernaar. Je zoekt iemand die jou kan helpen op jouw traject om je monster te slechten. Wel vraag ik je je jouw verantwoordelijkheid te nemen want niemand kan jou helen of genezen.

Geen arts, chirurg, psycholoog of medicijn. Nee ook geen healer of plantmedicijn (zoals Ayahuasca of Iboga).

Het enige wat een ander of een medicijn kan doen is jou een zetje geven, zodat het proces van gezond worden op gang komt en je steunen tijdens dat proces.

Een psycholoog helpt je inzichten te geven over je eigen mentale of emotionele issues, maar je komt zelf tot dat inzicht en je verandert zelf je gedrag, gedachten of overtuigingen.
 Een chirurg haalt iets weg of plaats iets anders in je lichaam, nuttig, maar het werkelijke genezingsproces start daarna pas en doet je lichaam samen met je mind & soul zelf.
 Medicijnen geven je een mogelijkheid om zaken beter aan te kunnen. Ze verdoven vaak of geven een bepaalde energie, maar jouw lichaam of geest moeten zelf van daaruit het genezingsproces op gang brengen of verbeteren. Zorgen dat het zelf de benodigde stoffen, hormonen aanmaakt of opneemt.
En zo ook met “alternatieve genezers”. Zij helpen jou om inzichten te krijgen, oude emoties en patronen los te laten, zienswijzen en overtuigingen om te buigen alsmede vastgezette energie weer in beweging te brengen.

De bron van elke klacht, lichamelijk, mentaal of emotioneel, zit in een onevenwichtige balans van je energie. Vaak veroorzaakt door trauma, onverwerkte, weggestopte of ongeuite emoties. Soms overgenomen van anderen, zoals (voor)ouders, partners, etc.

Je kunt er dus niet vanuit gaan dat die arts, psycholoog, healer, masseur of zelfs moeder Ayahuasca jou wel even zal genezen of gelukkig zal maken. Je bent zelf verantwoordelijk om de geboden steun in welke vorm dan ook te gebruiken voor je eigen proces van heling.

Leun je echter toch achterover, dan kun je tot in eeuwigheid artsen en healers bezoeken, oneindig veel plantmedicijnen, chemische pharma medicijnen of homeopatische medicijnen blijven(d) gebruiken.

Door tot bloei te komen bevrijden wij ons eigen potentieel.

Bij Florescere laat ik jou nadrukkelijk je eigen verantwoordelijkheid nemen daarin, maar tegelijkertijd steun ik je in het mooie proces van genezing/heling op de meest egoloze, oordeelloze en liefdevolle wijze die mogelijk is. En hoewel ik niet iedereen in elke situatie kan steunen, ik kan wel velen op velerlei wijze steunen. Dat gebeurt bovendien ook nog eens op een hele bijzondere, uiterst aangename en effectieve manier.

Hoe weet je dat ik jou met jouw issue(s) kan steunen en begeleiden? Heel simpel. Als je een positief gevoel of een onbekende aantrekkingskracht richting mij of Florescere voelt, dan is dat niet voor niets. Anders was je ook niet al deze pagina’s doorgelezen om hier te belanden. Dan ben ik zeer waarschijnlijk de juiste persoon en het juiste adres om aan te kloppen. Bij twijfel gewoon contact met mij opnemen en daarna weet je het zeker. Dan kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Aan jou de keus hoe jij je leven wilt leven!

Afwachtend of levend naar jouw potentieel. <3

Let op: Healing Inzicht therapie is een mooie ondersteuning en / of aanvulling maar vervangt de reguliere behandelingen geenszins!
Er worden geen diagnoses gesteld.

Ga in het menu naar de tarieven of volg deze link. Hier worden alle consulten genoemd.

Veel van de methodieken die ik inzet tijdens mijn consulten betreft dat wat nodig is op dat moment. Zoals je begrijpt is dat meer dan wat ik op deze website heb omschreven. Uiteraard kan er ook los van de trajecten, een strippenkaart, of een traject een consult of individuele cursus worden aangevraagd op o.a. het vlak van: (aura/chakra-)reading, helende reis, NLP sessie, Kundalini Reiki inwijdingen, etc..

Informeer hierover naar de mogelijkheden.

Spiritualiteit, geld, consulten en tarieven Q&A

Waarom vraag ik vergoedingen? Een vraag die ik vaak hoor; want dit is een gave en hoort met liefde gegeven te worden. 1. Het is geen gave, iedereen kan het tot een bepaald niveau leren (ook niet iedereen is even goed in wiskunde) en 2. Om dit soort trajecten goed te laten slagen dient er op alle niveaus een evenredige uitwisseling plaats te vinden en ik vraag wel commitment en eigen verantwoordelijkheid van jou. En met tarieven waar je ‘ego’ ja tegen zegt wordt aan gewerkt. Daarnaast wordt er voor mijn tijd, energie en hulp een vergoeding gevraagd middels geld. Geld is gewoon energie en iets waar we mee werken in deze wereld om universeel te kunnen handelen om zaken te kopen en verkopen. Ook ik koop graag een brood.

Wanneer je geld als iets anders ziet, dan is dat een overtuiging of een blokkade van jou. Het is maar wat jij er van maakt! Liefde of corruptie.

Een andere veel gehoorde vraag is waarom vraag je deze tarieven?

Ik werk ‘wit’ wat inhoud dat ik mijn belastingen betaal. Hiermee ondersteun ik de maatschappij en lever ik mijn steentje bij aan de gezondheidszorg, scholing, bijstand, werkloosheidswet en de ziektewet. Vind jij het ook belangrijk dat iedereen daar aan mee betaalt zodat de bedragen die ontvangen worden door de staat hoog zijn en daarmee op langere termijn ook (hoge) bedragen kunnen worden uitgekeerd op de lange termijn aan een ieder?

Kies dan voor iemand zoals mij die wit werkt en niet voor iemand die thuis van een uitkering leeft en daarnaast nog consulten geeft tegen minimale vergoeding/vrije giften maar dat wel in eigen zak houdt en niets ervan afdraagt want hij/zij mag geen geld vragen ivm de gave maar wel gratis geld ontvangen van de staat. Die persoon ontvangt uiteindelijk dus wel geld voor de consulten alleen via een omweg en wie hou je dan eigenlijk voor de gek (betreft eigenlijk dus een overtuiging of blokkade die iemand dwars zit)?

Daarnaast; geloof mij, trek al mijn belastingen (BTW en inkomstenbelasting) en eigen risico’s van ondernemerschap (geen opbouw pensioen, geen mogelijkheid krijgen van tot ziektewet of ww-uitkering uit het hebben van geen klanten) van mijn tarief af en ik ontvang hetzelfde als iemand die lage tarieven zwart vraagt of alleen van een uitkering leeft.  Dus bij deze een gewetensvraag of vraag naar jouw waarden en normen: waar draag jij liever je steentje aan bij?

Tja maar nu ben jij misschien niet zo vermogend? Of zit jij in die vervelende ww, ziektewet, etc.?

Voel je vrij om gewoon contact op te nemen met mij dan kijken we samen wat wel kan binnen jouw mogelijkheden. Iedereen heeft namelijk recht op hulp en geld mag geen obstakel zijn!! Er zijn zoveel andere opties voor energie uitwisseling of het inbrengen van commitment zodat de energie goed doortrekt naar alle niveaus.

Het enige wat ik van je vraag bij aanpassing of opschorting van tarief (ja dat doe ik ook af en toe) is dat jij er over begint en de vraag stelt en een optie aandraagt. Daarna kijken we saampjes naar de mogelijkheden. 

Hoe werkt het uurprijssysteem bij losse consulten? Ik werk dan op basis van verbruikte tijd. Gemiddeld duurt een consult 1,5 uur. Dit maakt een gemiddelde consultprijs van 75 EUR. Echter de tijd is gemiddeld. Dit betekent dat een consult ook 1 uur (50 EUR) kan kosten of 2 uur kan duren (100 EUR) en heel soms als ik daar de gelegenheid toe heb en jij als cliënt dit aan kunt zelfs 2,5 (125 EUR). De verbruikte tijd betreft de tijd van binnenkomst tot en met goed geaard vertrek. De reden dat ik zo werk? Nou ik wil graag een uitwisseling van energie (tijd/geld) naar rato van verbruik. Bij een vaste consultprijs voelt dit voor mij niet eerlijk en zo wel. Daarnaast zijn we zo gehaast in dit leven dat het goed is te landen bij binnenkomst, terug te blikken op vorige keer en na de behandeling weer te aarden en in het hier en nu te komen. Zou niet willen dat je vlak na vertrek iets overkomt of dat je naar wordt van het consult…