'Unleash your own potential'

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Boer schreef op 15 maart 2019 om 13:39
Meerdere keren gebruik mogen maken van Marin haar mooie en warme consulten. Veel aan gehad en raad het iedereen aan! Blijft nog altijd bijzonder en zal hier ook in de toekomst gebruik van blijven maken.
Maddy schreef op 14 maart 2019 om 21:04
Onze dochter sliep slecht haar eerste jaar. Van alles geprobeerd (osteopathie, wollen slaapzak enz) alles hielp een beetje en iedere keer ging het wat makkelijker dat slapen. Maar pas na een aantal keren intunen van Marin merkte ik écht heeeeeel veel verbetering. Dat was echt een kantelpunt. Erna kwam zoveel rust en gemak en vanzelfsprekendheid. Ik was na een paar weken alweer bijna al die maanden slapeloze nachten vergeten. Heerlijk, zo dankbaar voor je hulp 🙏🏻
Ilona schreef op 9 maart 2019 om 09:13
Marin is een warm en toegankelijk persoon. Oordeelt nooit over anderen en ziet in elk mens het mooie. Je kunt met alle soorten vragen, problemen of gewoon uit nieuwsgierigheid, bij haar terecht. Ze neemt dan de tijd om haar aandacht volledig op jou te richten. Ik voelde mij écht gezien en gehoord en ze heeft een talent om je snel op je gemak te laten voelen. Ik beveel Florescere daarom aan, dit gun ik anderen ook! ❤️
Elvira uit Amersfoort schreef op 8 maart 2019 om 10:18
Ik kan Marin zeker aanbevelen! Zij is integer, empatisch, zeer vakbekwaam en voelt aan wat jij nodig hebt in jouw proces.
Bob Raymond Kars uit Dordrecht schreef op 7 maart 2019 om 19:54
Lieve Marin, Als vanouds een hele prettige HIT-sessie. Ondanks dat de poortwachter en de pusher gezamenlijk lekker aanwezig waren, heb je me met een geleide meditatie in plaats van informatie precies gegeven wat ik nodig had: diepe ontspanning en in mijn lichaam aanwezig zijn. Ik blijf me verwonderen hoe groot een rol bergen in mijn leven spelen, zowel sportief als persoonlijk als zakelijk. Zelfs in computerspellen speelde ik vroeger bergtrol... haha! Ik beveel een sessie van harte aan bij Florescere!
Angenette Struis uit Rotterdam schreef op 7 maart 2019 om 19:19
Een keer een groepssessie en een keer een persoonlijke sessie bij Marin gevolgd. Na beide sessies met een goed gevoel naar huis gegaan. Zeker de moeite waard om een sessie te volgen!!
Diana schreef op 7 maart 2019 om 18:35
Marin is een warme, bijzondere vrouw met veel uiteenlopende kwaliteiten die ze graag inzet om anderen te helpen. Boek maar eens een kennismakingsgesprek en ervaar zelf haar kracht en kunde!
Sita uit Westmaas schreef op 7 maart 2019 om 11:09
Lieve Marin, Ik raad jou al aan iedereen aan, ook mijn eigen klanten stuur ik vol vertrouwen aan jou door. Jij doet wat nodig is om hen te helpen en door je zachte, vriendelijke energie voel ik me altijd gelijk op mijn gemak bij je. Mij help je als ik zelf weer even een energetisch APK-tje nodig heb voor mezelf en dan kan ik ook mijn eigen klanten weer optimaal van dienst zijn. Trots ook op onze fijne samenwerking onderling. Spreek je gauw weer. Abrazo, Sita
Joke uit Leidschendam schreef op 6 maart 2019 om 20:08
Lieve Marin, Ik heb het erg interessant gevonden. Nooit gedacht en geweten dat Tarot kaarten je zoveel inzichten kunnen geven. Het was veel leren en thuis natuurlijk ook gaan oefenen. Ik heb veel van je geleerd en prettig dat ik me bij je kon uiten, mezelf durfde te zijn en daardoor mezelf wat beter begrijp. Ik kom zeker nog eens bij je terug voor een vervolg cursus. Ik kan het een ieder aanraden die geïnteresseerd is in Tarot dit bij jou te gaan leren. Jij hebt de natuurlijke aanleg dit alles een ander te laten begrijpen. Want makkelijk is het niet.
Lennart schreef op 6 maart 2019 om 20:03
Mooi hoor!